Garantovano
putovanje
Uskoro
Polazak
14 ili vise dana
Trajanje

Tajne pustih ostrva

Filipini

Opustite se na najlepsim plažama, otrkijte na koji način se odvija život u autentičnim selima, a ostanite prisebni u haosu Manile, pokažite Filipincima Vaše pevačko umeće i zapevajte karaoke u lokalnom kafeu, đuskajmo opijeni ritmom tagalong benda i vrelinom magičnih Filipina. Nakon toga istražujemo mistični arhipelag na kojem ćemo 8 dana provesti u harmoniji sa prirodom, tamo otkrivamo tajne, tajne pustih ostrva… Survivor igre,lagune,  netaknute plaže, tropska džungla, palme, kokosi, pesak i toplo more…

GlobeTracker EKSPEDICIJA FILIPINI


Mnogo puta smo posetili Filipine, istraživali ih, lutali njima, i što je najbitnije od svega, mnogo ih zavoleli. Sve to je oblikovalo ovu avanturu da bude posebna, da u svakom pogledu bude vrhunska i predstavljena sa ljubavlju.
Teško je ovaj arhipelag opisati, jos teže objasniti šta Vas sve čeka ako nam se pridružite u avanturi vreli Filipini…

 

Manila

Palawan

Na našem putu je i čarobni, neistraženi Palawan. Tajni svet sa netaknutim plažama, stotine pustih ostrva koja čekaju da ih istražimo, skrivene uvale, podvodne pećine, trek kroz guste džungle, survivor, plemenske vatre, palme, beo pesak, toplo more…

Pusta ostrva

Ovo ostrvo ispunjava san mnogih o odmoru na pustoj plaži u hladu kokosove palme. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije, bez struje, galame, stresa… u pravom Robinson Crusoe osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj izmedju dve palme, ići na pecanje, istraživati okolna pusta ostrva, snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu…

Pusta ostrva nova godina globetracker

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

 

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Filipini?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Zelite detaljnu ponudu sa avio kartom?

Posaljite zahtev za detaljnom ponudom

U zavisnosti od odabranog termina mozete ici samo na Filipine (14 dana 12 noci) , ili Filipine sa dodatkom Hong Konga (16 dana, 14 noci) ili kompletnu turu - Kina Filipini Hong Kong

Globetracker-Expert for Philippines!

Additional information

DržaveFilipini

Cena se sastoji od cene ture i cene avio karte.

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

1. Cena ture: 670e

– Cena ture uključuje

 • aviokarta Manila-Palawan
 • aviokarta Palawan-Manila
 • 8 noćenja u dvo/trokrevetnim sobama
 • 4 noćenja PUN PANSION u dvo/trokrevetnim šatorima na “Tam Tam” arhipelagu
 • prevoz bus/transportno vozilo Puerto – El Nido
 • prevoz bus/transportno vozilo El Nido – Roxas
 • povratni transfer čamcem San Vicente – Tam Tam arhipelag
 • prevoz bus/transportno vozilo Rohars – Puerto
 • svi transferi
 • plivanje sa kornjačama na Tam Tam arhipelagu
 • poseta ribarskom selu i vodopadima
 • istraživanje skrivenih plaža i laguna u El Nido arhipelagu
 • odlazak na plažu “7 comando”

– Cena ture NE uključuje

 • Vize
 • karta za ulazak na terminal na aerodromima na Filipinima. Za domaće letove je 3,5$ (4 leta) a za međunarodne letove je 13$ (jedan let). Napomena: ovu kartu smo plaćali kada smo na Filipinima boravili 2010. i 2011.godine, a pri posetama 2016. i 2017.godine je nismo plaćali iz razloga što je bila ukinuta i to je i dalje na snazi,a cene smo naveli u slučaju da je opet uvedu do početka naše avanture.
 • Hrana, izleti van puta
 • Glavnu avio kartu do Manile

2. Glavna aviokarta

Karta Beograd-Manila-Beograd okvirna cena mimo praznika oko 650 eura

Ostali troškovi

Za hranu koja nije u ceni i neke lične troškove (voće,voda,sokovi…) potrebno je ukupno oko 200 eura za kompletno putovanje. Iznos je orijentacioni i uzmite ga sa rezervom. Ako ste skloni svakodnevnim masažama,koktelima,vinu,pivu,mnoštvu suvenira i ostalim extra troškovima, taj iznos može biti dosta veći.

Napomene

   • Putovanje je garantovano, ali je broj učesnika avanture ograničen
   • Moguće su manje izmene plana i redosleda destinacija na Filipinima kao i izmene na samom terenu usled nekih okolnosti na koje ne možemo da utičemo.
   • Kod “lowcost” avioprevoznika koje imamo unutar destinacija, u slučaju odlaganja leta,otkaza ili gubitka konekcije,putnici su dužni da sami plate novonastali trošak,mi ne možemo da utičemo na okolnosti koje su van našeg dometa. Inače do sada nismo imali problema ove vrste.

Uslovi plaćanja

Kupovine aviokarte je prvi i jedini korak i trošak kojim ste sa obezbedili mesto u grupi i možete mirno čekati polazak.
Svi ostali troskovi se placaju u Africi lokalnim organizatorima putovanja.

Za kupovinu aviokarte Vam pruzamo svu potrebnu podrsku i pomoc.

Prijavljivanje

Preporuka je da se javite na vreme, pogotovo sto je trenutna cena aviokarte niza nego ikada, osim toga bili bi i siguran putnik bez bojazni da se grupa popuni iz razloga sto je limitirana. Možete se prijaviti putem telefona, email-a, lično u GlobeTracker sedištu u Vršcu, ili putem sledeće forme:

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Polazak18.12.2018.20.12.2018.02.01.2019.02.01.2019.30.01.2019.01.02.201918.04.2019.20.04.2019
OpcijaHong Kong

+

Filipini

FilipiniFilipiniFilipini

+

Hong Kong

Hong Kong

+

Filipini

FilipiniHong Kong

+

Filipini

Filipini
Trajanje17 dana

15 noci

14 dana

12 noci

14 dana

12 noci

16 dana

14 noci

16 dana

14 noci

14 dana

12 noci

16 dana

12 noci

14 dana

12 noci

Cena790e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

730e

+

avio karta

730e

+

avio karta

690e

+

avio karta

690e

+

avio karta

690e

+

avio karta

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Filipini?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Zelite detaljnu ponudu sa avio kartom?

Posaljite zahtev za detaljnom ponudom

U zavisnosti od odabranog termina mozete ici samo na Filipine (14 dana 12 noci) , ili Filipine sa dodatkom Hong Konga (16 dana, 14 noci) ili kompletnu turu - Kina Filipini Hong Kong

Globetracker-Expert for Philippines!

1

Dan 1

Let iz Beograda/Podgorice za Manilu u večernjim satima

2

Dan 2

U večernjim satima stižemo na arhipelag vrelih Filipina.Sledi 15 dana pravog miksa istinske avanture i uživanja na pustim tropskim plažama. Noćenje u Manili.

3

Dan 3

Ustajemo rano i nakon doručka odlazimo na upoznavanje sa prestoicom Filipina – Rizal Park, Intramuros,Manila Bay i naravno jedna nezaboravna vožnja “Jepneijem” , gradskim prevozom karakterističnim za Filipine,od kojih je svaki unikatno umetničko delo. Kasno popodne odlazimo na aerodrom i letimo za Palawan (Puerto Princesu), smeštamo se u hotel, odlazimo do centra grada,šetnja,večera…

4

Dan 4

Prava avantura sledi na Palawanu, oblasti na Filipinima sa fascinantnom prirodom. U toku prepodneva minivanovima krećemo put El Nida (oko 5h vožnje), smeštamo se i nakon ručka odlazimo ili na najpopularniju gradsku plažu Las Cabanas ili čamcem do popularne poluostrvske plaže “7 comando”, veče imamo da po želji provedemo u salonima za masažu ili uživajući u Filipinskoj muzici uživo.

5

Dan 5

Sledi izlet poznatom po neverovatnom arhipelagu koji sadrži po mnogima najfascinantnije morske prizore na svetu. Istražujemo zalive, masivna ostrva koja skrivaju plave lagune, koralne bašte, kupamo se na prelepim plažama.
Pogledajte nekoliko fotografija iz vazduha koje Vam mogu dočarati lepotu Palawana, a koje smo načinili na prethodnoj avanturi.

6-10

Dan 6-10


Nakon doručka šestog dana terenskim vozilom krećemo u malo selo odakle čamcem odlazimo do poluostrva koji sa okolnim ostrvcima čini “Tam-Tam arhipelag”, našeg novog doma u naredna četiri dana. Smeštamo se u izolovanom smeštaju na pustoj plaži. Smeštaj je u velikim dvo i trokrevetnim šatorima, zbog malog smeštajnog kapaciteta u većini šatora će biti po tri osobe (parovi dobijaju doobl). Šatori su veoma praktični i komforni, sa krevetom unutra. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije,bez struje,galame,stresa… u pravom “Robinzon Cruso” osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj između dve palme, ići na pecanje,istraživati okolna pusta ostrva,snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu a postoji opciona mogućnost da po želji vrvenim kanuima odemo na neko od mnoštva punih ostrva netaknutih u pravom smislu te reči i na njemu provedemo noć.Desetog dana, nakon doručka, vraćamo se na kopno gde nas čekaju minivanovi i oko 3h put do Puerta Princese. Smeštaj u hotel, noćenje.
11

Dan 11

Za kraću turu:
Povratak za Manilu, vreme do večernjeg leta možete iskoristiti u SM megamolu – najvećem šoping molu u Aziji gde osim markiranih stvari možete kupiti i suvenire, a naravno i koja masaža pred povratak će dobro doći. Odlazak na aerodrom

12

Dan 12

Dolazak u Beograd/Podgoricu i kraj jedne sjajne avanture

11

Dan 11


Za dužu turu + Cebu:
Letimo za Cebu de dan po želji provodimo u istraživanju ili relaxu.

12-13

Dan 12-13


Rano ujutru samo sa malim račnevima i stvarima spremnim za dva dana pešačimo desetak minuta do autobuske stanice i krećemo na oko 3 i po časovnu vožnju do Osloba gde ćemo noćiti u simpatičnom guesthousu. Imamo dva dana za par atrakcija u okolini ovog sela, a to su poseta vodopadu Tumalog i kraći treking, zatim poseta privatnom ostrvu Sumilon koje je pravi Eden, a naravno najuzbudljiviji će biti početak drugog dana kada ustajemo veoma rano i odlazimo na plivanje sa najvećim ribama na palneti – bliski susret sa Whale Sharkom na njegovom terenu. Drugog dana u toku popodneva se vraćamo za Cebu. Noćenje.

14

Dan 14


Povratak za Manilu, vreme do večernjeg leta možete iskoristiti u SM megamolu – najvećem šoping molu u Aziji gde osim markiranih stvari možete kupiti i suvenire,a naravno i koja masaža pred povratak će dobro doći. Odlazak na aerodorm.
15

Dan 15


Dolazak u Beograd/Podgoricu i kraj jedne sjajne avanture.
Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Polazak18.12.2018.20.12.2018.02.01.2019.02.01.2019.30.01.2019.01.02.201918.04.2019.20.04.2019
OpcijaHong Kong

+

Filipini

FilipiniFilipiniFilipini

+

Hong Kong

Hong Kong

+

Filipini

FilipiniHong Kong

+

Filipini

Filipini
Trajanje17 dana

15 noci

14 dana

12 noci

14 dana

12 noci

16 dana

14 noci

16 dana

14 noci

14 dana

12 noci

16 dana

12 noci

14 dana

12 noci

Cena790e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

730e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Filipini?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Zelite detaljnu ponudu sa avio kartom?

Posaljite zahtev za detaljnom ponudom

U zavisnosti od odabranog termina mozete ici samo na Filipine (14 dana 12 noci) , ili Filipine sa dodatkom Hong Konga (16 dana, 14 noci) ili kompletnu turu - Kina Filipini Hong Kong

Globetracker-Expert for Philippines!

🎁 BESPLATNI IZLETI !!!

Kada ste poslednji put bili na putovanju na kome niste morali da doplacujete za izlete ?

U cilju promocije i negovanja avanturstickog turizma i lokalne zajednice, ukinuta je doplata za pojedine izlete – samo za vas, paket izleta koje navodimo u nastavku BESPLATNO !

Osim redovnih, imamo samo za vas autenticne izlete kojih NEMA u ponudi lokalnih agencija

Pogledajte u nastavku sta smo pripremili za vas.

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Neverovatno iskustvo ove adrenalinske avantura ce vam dozivotno ostati u secanju. Plivanje u drustvu “okeanskih dzinova” ce visoko podici lestvicu stvari koje mozete uraditi da se telo jednostavno najezi od kolicine uzbudjenja.

✅Transfer od smestaja do luke ✅Taxa ✅Camac ✅Oprema ✅Vodic

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Izlet u kojem cemo istinski uzivati u lepotama kristalno cistog mora i vrelini ovog rajskog arhipelaga.

Plivamo sa dzinovskim kornjacama, kupamo se na pescanom sprudu i mazimo prelepe morske zvezde svih boja i velicina.

✅ Camac ✅Oprema ✅Vodic

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Upoznajmo stanovnike ruralnih Filipina i kako se odvija zivot u jednom ribarskom selu daleko od civilizacije.

Idemo na kraci trekking do osvezavajuceg vodopada. Prolazimo kroz sume palmi i uzivamo u ovom fantasticnom danu

✅Transfer tradicionalnom filipinskom “pirogom”  ✅Vodic ✅Kraci Treking   Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Jedan od “highlightsova” ovog putovanja… istrazivanje fascinantnog arhipelaga u okolini El Nida.

Mnostvo ostrva, laguna, skrivenih plaza, pecina, kristalno cistog mora…. Po mnogima arhipelag koji krije neke od najlepsih morskih prizora na svetu. Uzivacete maximalno 🙂

✅Transport pirogom  ✅Rucak ✅Oprema ✅Vodic

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Poludnevno uzivanje na jednoj od najlepsih plaza u okolini El Nida do koje se moze stici samo camcem.

✅Povratni transfer pirogom  ✅Vodic

U opciji +HONG KONG

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Setacka tura po najpopularnijem mestu u Hong Kongu, setnja po aveniji kojom su setale najvece zvezde filmske industrije Kine i Hong Konga, setnja “Avenijom Zvezda”. Ovekovecite svoj susret sa legendarnim Brus Liem, popijte kafu i uzivajte u Viktorija zalivu.

✅Setacka tura

NAPOMENE u vezi sa izletima:

-U nekim danima su dva u nekim 3 izleta, na najbolji moguci nacin kombinujemo za vas, zelimo da vas upoznamo sa lepotama arhipelaga vrelih Filipina, ali i da imate samo vase dane.

-Vodic je zaduzen da planira i organizuje izlete u skladu sa njegovom procenom uzimajuci u obzir plime i oseke, vremensku prognozu, dostupnost prevoza, slobodna mesta na lokalitetima itd i nije obavezan da obrazlaze zasto se krece tada, zasto ne moze sutra, zasto ne moze kasnije…

-Izleti NISU OBAVEZNI, oni su besplatni i vase je pravo da ako vam se na neki od izleta ne ide ili ste spreceni iz bilo kog razloga, ako vam se za neki ne ustaje rano itd… vi ga mozete preskociti i provesti dan kako vama najvise prija.

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Polazak18.12.2018.20.12.2018.02.01.2019.02.01.2019.30.01.2019.01.02.201918.04.2019.20.04.2019
OpcijaHong Kong

+

Filipini

FilipiniFilipiniFilipini

+

Hong Kong

Hong Kong

+

Filipini

FilipiniHong Kong

+

Filipini

Filipini
Trajanje17 dana

15 noci

14 dana

12 noci

14 dana

12 noci

16 dana

14 noci

16 dana

14 noci

14 dana

12 noci

16 dana

12 noci

14 dana

12 noci

Cena790e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

730e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Filipini?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Zelite detaljnu ponudu sa avio kartom?

Posaljite zahtev za detaljnom ponudom

U zavisnosti od odabranog termina mozete ici samo na Filipine (14 dana 12 noci) , ili Filipine sa dodatkom Hong Konga (16 dana, 14 noci) ili kompletnu turu - Kina Filipini Hong Kong

Globetracker-Expert for Philippines!

I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće.

Nema trekinga i toliko neravnih terena da bi vam kofer smetao. Naravno i ranac je dobra opcija.

Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratioc grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelepim mestima koje smo tokom brojnih poseta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali je nasa iskrena preporuka i savet

Minimalno sto morate imati je polisa zdravstveno osiguranja koja pokriva eventualne hitnu medicinsku pomoc.

Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je duzan da pokriva troskove lekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posecete, stanete na jeza… do ozbiljnijh situacija)

Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili pre puta sluzi za to za to sluzi putno zdravstveno osiguranje.

Pre puta se javite nekoj od osiguravajucih kuca, navedite zemlje koje cete posetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajucih kuca su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Winer… Cena nije prevelika a moze mnogo da znaci, mada je uvek najbolje kada ostane neiskorisceno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa (pozeljno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku(lekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporucujemo lekove protiv bolova, zastitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotic, lek za spustanje temperature, flaster, zavoj, alcohol, jod i ostale lekove koje eventualno koristite i kod kuce.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, rucni prtljag itd.

★ Osim donjeg rublja, omiljenih majci i kratke garderobe potrebno je poneti i par stvari dugih rukava i nogavica jer noci na safariju i u Nairobiu mogu biti svezije narocito u period naseg leta. Takodje dug rukav obavezno stavite u ranac koji nosite sa sobom u avionu jer se desava da su na aerodromu niske temperature kao i u avionu pa je kratak rukav neadekvatan tim temperaturama

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuca

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce ( autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje resenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporuča se SPF 30 i veci)

★ Pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulosci…)

★Baterijska lampa

★ Fotoaparat pozeljno sa dobrim zumom i po mogucstvu rezervnom baterijom

★Power bank externu bateriju( necete svuda moci napuniti svoj telefon, gopro kameru ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odece i u kojem drzite nova ci pasos, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mala katanac za kofer ili rajfeslus ranca

★ Travel Adaptor prilagodjen njihovim uticnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vreme u putu ili za uzivanje na plaza

*** Preporučujemo da nakit i dragocenosti koje vam nisu potrebni na avanturi ovog tipa ostavite kod kuće.

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Polazak18.12.2018.20.12.2018.02.01.2019.02.01.2019.30.01.2019.01.02.201918.04.2019.20.04.2019
OpcijaHong Kong

+

Filipini

FilipiniFilipiniFilipini

+

Hong Kong

Hong Kong

+

Filipini

FilipiniHong Kong

+

Filipini

Filipini
Trajanje17 dana

15 noci

14 dana

12 noci

14 dana

12 noci

16 dana

14 noci

16 dana

14 noci

14 dana

12 noci

16 dana

12 noci

14 dana

12 noci

Cena790e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

730e

+

avio karta

730e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

670e

+

avio karta

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Filipini?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Zelite detaljnu ponudu sa avio kartom?

Posaljite zahtev za detaljnom ponudom

U zavisnosti od odabranog termina mozete ici samo na Filipine (14 dana 12 noci) , ili Filipine sa dodatkom Hong Konga (16 dana, 14 noci) ili kompletnu turu - Kina Filipini Hong Kong

Globetracker-Expert for Philippines!

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Filipini - "Tajne pustih ostrva"

Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”
Filipini – “Tajne pustih ostrva”