Zanzibar aranzmani!

Nedaleko od obala istočne Afrike leži jedno savršeno parče raja – Zanzibar, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz mašte, mesto na kojem vreme stoji…

Zanzibar aranzmani su svakog meseca u više termina. U svakom terminu možete birati između 10 ili 12 dana, ili doplatiti za željeni broj dana.

Od prave avanture i istraživanja ostrvske džungle, plivanja sa delfinima u otvorenom okeanu, interakcije sa džinovskim kornjačama, pecanja sa lokalnim ribarima, lutanja lavirintima kamenog grada, do uživanja na vrelom pesku tropskih plaža iz snova. Iskoristite naše iskustvo da upoznate skriveni Zanzibar, da uživate na mestima kojih nema na mapi turističkih brošura. Pridružite nam se u ovoj pustolovini za svaku preporuku.

Možete birati između standardnog smeštaja, ili smeštaja u luksuznom resortu. Oba smeštaja se nalaze na najlepšim plažama, hotelskog su tipa sa sobama sa sopstvenim kupatilom.

Globetracker “Experts for Africa”!

Safari Kenija, Kilimandžaro i  Zanzibar

Safari Kenija, Kilimandžaro i Zanzibar

Van klasičnih turističkih tura, na autentičan način doživite lepote crnog kontinenta. Afrika zove - najbolji safari, Kilimandžaro, tropski Zanzibar...
Garantovano
Vise termina
17 dana
Zanzibar Nova godina 2020.

Zanzibar Nova godina 2020.

Doček nove godine 2019. na tropskom Zanzibaru uz zvuke talasa, palme, vreli pesak. Doživite Zanzibar, savršeno parče raja, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz maste, po ceni nižoj nego ikada! Garantovani polasci iz Beograda, Crne Gore, Makedonije i Sarajeva.
per person
Bez doplate!
Garantovano
14 ili vise dana
ZANZIBAR leto/jesen 2019-te

ZANZIBAR leto/jesen 2019-te

Doživite Zanzibar, savršeno parče raja, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz maste, po ceni nižoj nego ikada! Garantovani polasci svakog meseca iz Beograda, Crne Gore, Makedonije i Sarajeva.
per person
Bez doplate!
Garantovano
Svakog meseca